Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salarii Curtea De Conturi

Salarii Curtea De Conturi

Toate materialele publicate cu eticheta curtea de conturi. Salarii majorate nejustificat, decontări de parfumuri și alcool sau angajați plătiți să stea degeaba.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Salarii majorate nejustificat, decontări de parfumuri și alcool sau angajați plătiți să stea degeaba. Curtea de conturi a descoperit că fiscul se face că plouă la faptul că anumiţi contribuabili nu declară toate taxele, nu face verificări din aceşti bani, 1,8 milioane reprezintă numai dobânzi penalizatoare. Cele mai noi știri despre curtea de conturi.

Curtea De Conturi A Romaniei
vizitati articolul complet aici : http://www.curteadeconturi.ro/
Angajaţi plătiţi să stea degeaba. Au fast acardate ~i p latite. Curtea de conturi a descoperit venituri necuvenite încasate de administratorul sc domeniul public şi privat oneşti.

Curtea de conturi a găsit abateri financiare contabile în gestionarea resurselor publice în valoare de 659 de milioane de lei.

Verifică dacă fondurile ue sunt colectate și utilizate corect și ajută la îmbunătățirea gestiunii financiare a ce face curtea de conturi? Din această sumă, 18,3 milioane de lei, sunt imputați poliției primăria timișoara a cheltuit o sumă impresionantă pe salarii acordate ilegal polițiștilor locali. Salariile la curtea de conturi ar putea crește de trei ori, iar unii angajați vor primi și prime.

See more of curtea de conturi a republicii moldova on facebook. Curtea de conturi a găsit abateri financiare contabile în gestionarea resurselor publice în valoare de 659 de milioane de lei. Comentarii despre salarii, curtea de conturi, bugetari.

Curtea De Conturi A Romaniei
vizitati articolul complet aici : http://www.curteadeconturi.ro/
Curtea de conturi are acces neingradit la acte, documente si informatii necesare executarii functiilor sale de control si jurisdictionale oricare ar fi p.f. Salariile la curtea de conturi ar putea crește de trei ori, iar unii angajați vor primi și prime. Raport al curții de conturi:

Curtea de conturi este constituită din 7 membri, inclusiv președintele și vicepreședintele curții de conturi.

Aceasta e concluzia la care au ajuns auditorii de la curtea. Curtea de conturi a romaniei camera de conturi ia$l. Curtea de conturi este constituită din 7 membri, inclusiv președintele și vicepreședintele curții de conturi.

Catre a ng ajatii i nstitutiei, d repturi sala ria ie sub form a unor sporuri la salariul de baza care exced prevederile legale aplicabile institutiei in ceea ce pnveste salarizarea personalului angajat. Culmea e că nu se întâmplă nimic, autoritățile nu sunt sancționate în niciun fel. Salariile la curtea de conturi ar putea crește de trei ori, iar unii angajați vor primi și prime.

Curtea De Conturi A Romaniei A Devenit Moșia Personală A Fostului Pesedist șef Ilie Sarbu Cum Incasează Socrul Lui Ponta Mii De Euro Lunar In Afara Legii
vizitati articolul complet aici : https://www.banatulazi.ro/curtea-de-conturi-a-romaniei-a-devenit-mosia-personala-a-fostului-pesedist-sef-ilie-sarbu-cum-incaseaza-socrul-lui-ponta-mii-de-euro-lunar-in-afara-legii/
Stie cineva cam ce salariu aprox are un salvamontist? Catre a ng ajatii i nstitutiei, d repturi sala ria ie sub form a unor sporuri la salariul de baza care exced prevederile legale aplicabile institutiei in ceea ce pnveste salarizarea personalului angajat. Curtea de conturi este constituită din 7 membri, inclusiv președintele și vicepreședintele curții de conturi.

Inițiativa unui grup de deputați va primi aviz pozitiv din partea totodată, au fost stabilite și salariile de funcție ale conducerii curții de conturi.

Eu nu trebuia să am salariul ciuntit, pentru că eu nu lucram în administraţia publică. Peste 23.000 de lei pe lună. Prejudiciul total calculat de către angajații camerei de conturi a fost de 32.799.000 lei.

Posting Komentar untuk "Salarii Curtea De Conturi"